Όροι Χρήσης

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Με την συμπλήρωση και αποστολή προς αξιολόγηση της Φόρμας Εγγραφής του eatforlife.gr o χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται τους παρακάτω όρους:

  • Τόσο το περιεχόμενο όσο και οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του δικτυακού τόπου www.eatforlife.gr, καθώς και οποιοδήποτε έντυπο υλικό αποστέλλεται στο χρήστη, προορίζεται για αυστηρά προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, δημοσίευση ή διακίνηση των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς την έγγραφη άδεια της υπεύθυνης του ιστότοπου: eatforlife.gr.
  • Ο χρήστης οφείλει να παρέχει σαφείς και ακριβείς πληροφορίες προς αξιολόγηση, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, καθώς και να ενημερώνει την υπεύθυνη του προγράμματος για οποιαδήποτε εξέλιξη της υγείας του.  Η διαδικτυακή παροχή υπηρεσιών διατροφής μέσω του ιστότοπου eatforlife.gr, ενδέχεται να μην είναι εφικτή ανά περίσταση, προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • Οι διατροφικές συστάσεις καθώς και η σύνταξη και αποστολή των προγράμματων διατροφής, αποστέλλονται κατόπιν έγκαιρης και έγκυρης τηλεφωνικής ή διαδικτυακής ενημέρωσης, με την υπεύθυνη διαιτολόγο. 
  • Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα υπαναχώρησης από τη συμμετοχή στο πρόγραμμα διατροφής οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει, χωρίς δέσμευση. Σε περίπτωση υπαναχώρησης πριν από τη λήξη προπληρωμένων υπηρεσιών, προσφέρεται η δυνατότητα αποστολής των αντίστοιχων υπηρεσιών διατροφής, εντός του επόμενου τριμήνου από την ημέρα καταβολής της τελευταίας μηνιαίας συνδρομής, δεδομένου ότι ο χρήστης συνεχίζει να παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία κρίνεται απαραίτητη για τη σύνταξη του προγράμματος διατροφής.
  • Οι διατροφικές συστάσεις και το πρόγραμμα διατροφής, αποστέλλεται εντός των επόμενων 48 ωρών, από την ημερομηνία παροχής των απαραίτητων στοιχείων για τη σύνταξη του (εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή).
  • Ο δικτυακός χώρος eatforlife.gr οφείλει να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών του.
  • Με τη σύμφωνη γνώμη του χρήστη επιτρέπεται η ανώνυμη χρήση δεδομένων, για ερευνητικούς σκοπούς.

 

Κουτάντου Ειρήνη BSc (Hons), RD,

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Υπεύθυνη Διαδικτυακών Υπηρεσιών του eatforlife.gr

Copyright © 2011

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 Πρόγραμμα Διατροφής 

(έλεγχος σωματικού βάρους)

   από 20€    

Δεικτης Μαζας Σωματος

Υπολογισμός Δεικτη Μαζας Σωματος

bmi

Translate

Follow Us:

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

Eat for Life - Συμβουλευτικό Κέντρο Κλινικής Διαιτολογίας - Διατροφής και Αδυνατίσματος