Διαδικασια Εγγραφης

Α. ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Για τη δια ζώσης συμμετοχή σας σε πρόγραμμα διατροφής του eatforlife.gr, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα στοιχεία που αναφέρονται στη μπάρα της επικοινωνίας.

 

 

Β. ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα διατροφής μέσω διαδικτύου/ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του eatforlife.gr ακολουθήστε τις παρακάτω διαδικασίες:

1.Συμπληρώστε και αποστείλετε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. τη Φόρμα Εγγραφής.

2.Διαβάστε τους όρους χρήσης των διαδικτυακών υπηρεσιών του eatforlife.gr. 

3.Περιμένετε έως ότου λάβετε σχετικό e-mail, που θα βεβαιώνει ότι μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα διατροφής του ιστότοπου: eatforlife.gr.

4. Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην παροχή υπηρεσιών που επιθυμείτε στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας συσταθεί.  

6.Με την απόδοση του αποδεικτικού της τραπεζικής σας κατάθεσης, αποστέλλεται στο προσωπικό σας e-mail το πρόγραμμα διατροφής εντός του επόμενου 48ωρου (κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα – Παρασκευή). Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε το πρόγραμμα διατροφής, μέσω courier (τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη).

7.Η απόδειξη παροχής υπηρεσιών αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο ερωτηματολόγιο, εντός του επόμενου δεκαημέρου από την ημερομηνία της κατάθεσης σας, μέσω ταχυδρομείου.

8.Επικοινωνείτε μαζί μας, τουλάχιστον δυο φορές μηνιαίως, μέσω e-mail ή, τηλεφωνικά προκειμένου να μας ενημερώσετε για την πορεία σας και να παραθέσετε τυχόν απορίες ή τροποποιήσεις που θα χρειαστείτε προκειμένου να ακολουθήσετε το προτεινόμενο πρόγραμμα διατροφής.

 

Κουτάντου Ειρήνη BSc (Hons), MSc, RD,

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Υπεύθυνη Διαδικτυακών Υπηρεσιών του eatforlife.gr

Copyright © 2011

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 Πρόγραμμα Διατροφής 

(έλεγχος σωματικού βάρους)

   από 20€    

Δεικτης Μαζας Σωματος

Υπολογισμός Δεικτη Μαζας Σωματος

bmi

Translate

Follow Us:

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

Eat for Life - Συμβουλευτικό Κέντρο Κλινικής Διαιτολογίας - Διατροφής και Αδυνατίσματος