Τιμές eatforlife.gr: Απώλεια Σωματικού Βάρους

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Πρόγραμμα Διατροφής για τον έλεγχο του σωματικού βάρους

1η Συνεδρία (διάρκεια 60-90') περιλαμβάνει:

  • Λήψη και αξιολόγηση ιστορικού (ιατρικού, διατροφικού και τρόπου ζωής)
  • *Διατροφική συμβουλευτική παρέμβαση για την υποστήριξη στην αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς και γενικότερα του τρόπου ζωής, 
  • **Σύσταση προγράμματος ισορροπημένης διατροφής.
  • Χορήγηση οδηγού διατροφής (έντυπο υλικό για την εφαρμογή του διατροφικού σχήματος, ισοδύναμα τροφίμων και προτεινόμενα μικρο-γεύματα).
  • Ενδεικτικό Κόστος: 35€ (δεν περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός εξειδικευμένης διατροφής για την αντιμετώπιση χρονίων παθήσεων).   
Συνεδρίες Παρακολούθησης (follow-up) Διάρκεια 30-40'  περιλαμβάνουν:
  • Παρακολούθηση προσπάθειας. 
  • *Συμβουλευτική διατροφική παρέμβαση για την υποστήριξη στην αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς και γενικότερα του τρόπου ζωής, 
  • **Σύσταση προγράμματος ισορροπημένης διατροφής.
  • Συχνότητα παρακολούθησης: ορίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.
  • Κόστος: 20€ (δεν περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός εξειδικευμένης διατροφής για την αντιμετώπιση χρονίων παθήσεων). 

*Η διατροφική συμβουλευτική παρέμβαση έχει σαν στόχο: την σταδιακή εκπαίδευση και καθοδήγηση του ατόμου, ώστε το επιθυμητό σωματικό βάρος, η ισορροπημένη διατροφή και η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς, να υιοθετηθούν εφόρου ζωής. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση δεξιοτήτων που εφαρμόζονται στην συμβουλευτική ψυχολογία, την ενίσχυση των κινήτρων, καθώς και τη χρήση τεχνικών της γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας, με ειδίκευση στη διατροφή. Οι τεχνικές αυτές χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά αποτελεσματικές στον έλεγχο του σωματικού βάρους σε υπέρβαρους ή παχύσαρκους ανθρώπους, όπως επίσης και  στη διατήρηση  του αποτελέσματος που επιτυγχάνεται, μακροπρόθεσμα.       

**Σύσταση εβδομαδιαίου πλάνου ισορροπημένης διατροφής, για απώλεια σωματικού βάρους. Το διατροφικό πλάνο αποτελείται συνήθως από 7 ημερήσια  μενού, τα οποία σχεδιάζονται σύμφωνα με τις γευστικές προτιμήσεις του ατόμου. Οι διατροφικές συστάσεις είναι βασισμένες στο πρότυπο της Κρητικής Μεσογειακής Δίαιτας. Παράλληλα, προτείνεται η πρόσληψη λειτουργικών τροφίμων, μέσα από γευστικές προτάσεις, όπου κριθεί αναγκαίο. Το πλάνο διατροφής περιλαμβάνει απλές ή και gourmet συνταγές για όσους επιθυμούν μεγαλύτερη ποικιλία στη διατροφή τους. 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Διαδικασία Εγγραφής,

Φόρμα Εγγραφής

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 Πρόγραμμα Διατροφής 

(έλεγχος σωματικού βάρους)

   από 20€    

Δεικτης Μαζας Σωματος

Υπολογισμός Δεικτη Μαζας Σωματος

bmi

Translate

Follow Us:

Copyright © 2013. All Rights Reserved.

Eat for Life - Συμβουλευτικό Κέντρο Κλινικής Διαιτολογίας - Διατροφής και Αδυνατίσματος